Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot
Štern, Petr ; Vlasák, Pavel
Reologické vlastnosti vysokoviskózních potravinářských hmot, především živočišného původu, výrazně ovlivňují jejich přípravu, homogenizaci a zpracování. U vybrané hmoty byl proveden komplexní reologický popis tokového chování při technologii jejího zpracování. Na základě zjištěných výsledků lze konstatovat, že výraznější vliv má viskoelasticita než viskozita.
The use of Euler's method for finite element solution of problems of viscoplasticity and creep
Plešek, Jiří ; Korouš, J.
Pro integraci soustav rovnic metody konečných prvků při viskozitě a creepu byla použita Eulerova metoda.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.